Jak jednoduše ochránit svou hudební tvorbu?

Hudební produkce bez obav ze zneužití duševního vlastnictví

Tento problém můžete vyřešit během několika minut. Čtěte dál a dozvíte se jak je to jednoduché. Chraňte svou tvorbu s Mytitle.

Chraňte svou hudební tvorbu - certifikujte vlastnictví svých nahrávek

Hudební produkce není pouze o kreativitě, ale i o spoustě času, vloženého úsilí a vytrvalosti. Velice rychle se může stát, že všechny tyto aspekty přijdou vniveč rozhodne-li se někdo vaši tvorbu zneužít, ukrást a prezentovat za svou vlastní. Naštěstí existuje jedinečný online nástroj, který tomuto riziku předchází. Mytitle – online platforma, přes kterou můžete získat záznam o vlastnictví jakéhokoliv typu souboru, který sem sami nahrajete.

K čemu slouží certifikace vlastnictví vaší hudební tvorby?

Vlastnictví jakékoliv hudební kompozice, chcete-li později dokázat své autorství, je potřeba chránit. Je nejbezpečnější hudbu certifikovat dřív, než ji veřejně sdílíte. Certifikace znamená něco jako formální potvrzení vlastnictví. Potřebujete-li prokázat, že je daná práce vaše, včasný certifikát komukoli doloží, že vy jste danou nahrávku vlastnili dávno před zveřejněním plagiované verze. Nikdo jiný, než vy tak nemůže čerpat z hodnot vašeho hudebního díla.

Certifikace vlastnictví hudebních kompozic i textu je jednoduchá

Z pohodlí svého domova si vytvoříte profil na platformě Mytitle. Libovolné dokumenty nahrajete přímo ze svého počítače a vaše vlastnictví bude rázem certifikováno. Získáte digitální kód, který obsahuje data o vašich souborech a časovém záznamu jejich zpracování. Tento kód slouží jako důkazní materiál například u soudu. Aby se jednalo o spolehlivý důkaz, je tento záznam prostřednictvím našeho systému uložen na blockchain. Jakákoliv data uložená na decentralizovaný systém, jako je blockchain, prakticky nelze změnit či poškodit. Blockchain proto zajišťuje maximální bezpečí proti zneužití i pro vaše audio nahrávky.

Sledujte nás na sociálních mediích

Mytitle je online platforma, která umožňuje rychle a jednoduše certifikovat vlastnictví jakýchkoliv digitálních souborů. Dokument o velikosti do 500 MB trvale ochráníte za 79.00 Kč. Může to být audio nahrávka, noty, grafický návrh nebo například 3D model. Jednoduše si vyberete svůj plán a obratem získáváte permanentní důkaz o vašem vlastnictví a tak i ochranu před důsledky potenciální krádeže. Proč se vám taková certifikace hodí? Můžete díky ní prokázat, že jste byl vlastníkem daného díla dříve, než bylo zneužito a tak vyhrát soudní bitvu i dříve než k ní vůbec dojde. Sledujte náš profil a sdílejte svou tvorbu bezpečně již dnes.